Waas en Dender

Pop-up re- integratie

Het aantal mensen dat uitvalt op het werk omwille van ziekte piekte in 2018 tot boven de 400 000, dat is een maatschappelijk signaal!
​Er wordt echter niet ingezet op een positief verhaal van re-integratie, maar mensen die langdurig ziek zijn, voelen zich meer en meer gestigmatiseerd. ‘ANGST’ is dan ook het gevoel dat bij hen overheerst … Angst om nog zieker te worden, angst om te hervallen, angst voor de financiële gevolgen, angst voor de reacties in de omgeving, … angst om niet meer mee te kunnen!

Met het pop-up uitzendbureau willen we aandacht vragen voor de drempels die zij ervaren wanneer zij terug aan het werk gaan en vragen we een ander re-integratiebeleid!

Op dinsdag 29 oktober en woensdag 30 oktober kan je in de pop-up terecht voor meer informatie over langdurige ziekte en werk. De pop-up bevindt zich in Dok Noord 7/107, 9000 Gent (eerste verdieping). We zijn doorlopend open van 10 uur tot 16.30.

Vragen over langdurig ziekte en werk? Kom geheel vrijblijvend langs bij de ACV-bijblijfconsulenten, deskundige uitkeringen of een loopbaancoach. Check zeker wanneer ze aanwezig zijn in ons uitzendbureau.
Daarnaast gaan er ook enkele infosessies door. Hiervoor vragen we vooraf in te schrijven.

Alle info en de uitnodiging kan je hier terugvinden.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Uitnodiging pop-up uitzendbureau.pdf787.82 KB